Trampoline?

Trampoline?

Springen op de trampoline in de tuin, jong en oud is er wel fan van! Maar “bigger is better”: meer trampolines = meer fun! En bij Arenal is er wel héél véél fun aanwezig, maar liefst zo’n 1.700 vierkante meter! Wat vind je zoal terug bij ons?

Activity Foam Pit

Toon je evenwichtskunsten in onze Activity Foam Pit: op de doldraaiende boomstronk of het wiebelend trapje! Nog niet uitdagend genoeg? Probeer dan je vrienden als eerste van de balk te slaan met de punchbag!

Klimmuur & Airbag

Hoeveel Spiderman zit er in jou? Test je kwaliteiten en raak zo snel mogelijk van de ene aan de andere kant op onze klimmuur!

Eerder een backflip-360-dubbele salto in gedachten? Spring vanaf onze trampolines, "do your thing" en landt veilig én zacht in onze Airbag!

Big Airbag

Stuntman/vrouw is jouw bijnaam? Doe je naam dan snel eer aan, verzamel al je moed en toon als al jouw "swag" bij het springen van de toren in onze Big Airbag!

Aeroball

Wie kan de ballen het best én snelst in de gaatjes mikken? Daag je vrienden uit op de Aeroball!

High Performance

"The sky is the limit"? Think again: op onze High Performance trampoline ga je zo mogelijk nog hoger!

Basketball Court

Dunken zoals enkel dubbele meter het kunnen? Met behulp van een trampoline geef je op onze Basketball Court zelf Lebron James het nakijken!

Ninja Course

Zin om je behendigheid, kracht en durf te tonen aan de wereld? Ga de strijd aan met je vrienden op onze baanbrekende Ninja Course van 3 x 20 meter en klok de snelste tijd! Opgelet: niet voor doetjes!

Dodgeball

Trefbal gecombineerd met trampolines? Spektakel gegarandeerd! Bewijs je duik- en werpkunsten op onze Dodgeball en schakel al je vrienden uit! Of liever gewoon een partijtje volleybal? Kan ook!

Main Court

Springen als een bezetene van vak naar vak? Op een lange trampoline salto na salto doen? Het kan allemaal op onze Main Court! Opgelet: vergeet onze driehoekige en ronde boomstronken niet te ontwijken!