Padel

News

Lesaanbod online!

Langverwacht en eindelijk daar: onze Arenal Padelschool! Vanaf 8 oktober vliegen onze leraars Jeremy Gala en Tim Desmet er in!

>

Reserveer online!

Boek nu je padel/padbolveldje of trampoline-ticket online via onze reservatiemodules!

>

Agenda

07.12

Meet & Play!

Nieuwe maand = nieuwe Meet & Play! Kom en ontdek padel + nieuwe padelvrienden & -vriendinnen tussen 20 en 22u, met een een gezellige knabbel & babbel achteraf!

Padel20:00

02.12

Sinterklaas op bezoek!

Na al dat snoepen hebben de Sint en zijn Pieten wel even nood aan beweging, daarom komen ze de benen loslaan op Arenal!

Padel10:30

Wat is PADEL?

Zoals onze Gentse collega’s mooi verwoorden, is padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur hebben wij een aanbod gecreeërd die onovertroffen is in België: op maar liefst 6 dubbelterreinen kun je het beste van jezelf geven, en dat allemaal indoor! Weer of wind kan je bij ons alvast schrappen van je lijst met excuses!

X