Padel

News

Kerstclinics by Jeremy Gala

Schaf je padel-skills bij tijdens de kerstvakantie! U vraagt, wij draaien: kies zelf je gewenste lesonderwerp!

>

Lesaanbod online!

Langverwacht en eindelijk daar: onze Arenal Padelschool! Vanaf 8 oktober vliegen onze leraars Jeremy Gala en Tim Desmet er in!

>

Agenda

26.12

Inschrijving interclub

De voorjaarsinterclub komt er opnieuw aan, spelen doen we ditmaal van 23 februari tem. 9 juni. Inschrijven kan tot 26 december ten laatste!

Padel00:00

Wat is PADEL?

Zoals onze Gentse collega’s mooi verwoorden, is padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur hebben wij een aanbod gecreeërd die onovertroffen is in België: op maar liefst 6 dubbelterreinen kun je het beste van jezelf geven, en dat allemaal indoor! Weer of wind kan je bij ons alvast schrappen van je lijst met excuses!

X